Öltözködési tanácsok friss egyiptomiaknak


Öltözködési tanácsok friss egyiptomiaknak

Kategória: Gólyatábor | Módosítva: 2017. 08. 07. 13:04

Figyelem!

Hamarosan kezdetét veszi a tatai kiképzés, mely után eltökélt, mindenre kész harcosokként vágnak neki a kalandos utazásuknak. Azonban nem szeretnénk, hogy ferde szemekkel tekintsenek Önökre a táborban a nem megfelelő divat miatt, így készültünk pár hasznos öltözködési tanáccsal.

Fej

Hogy ne szenvedjenek komoly agyi sérüléseket, védekezni kell lelkes Ré Urunk halálos ibolyántúli sugaraitól, így fontos a megfelelő fejfedő használata. 

Természetesen nem mindenki teheti meg, hogy ilyen díszeket hordjon magán, így ezek jószándékú kistestvérei is elfogadottak.  

 

Illetve bármilyen más témába passzoló viselet is megteszi

Test

Ilyen fejedelmi fövegek könnyen elterelhetik gondolatainkat, azonban koncentrálnunk kell a további öltözékekre is! A forróság és napfény ellen érdemes bő, világos ruhadarabokat viselniük, egy kis kreativitással lepedőből is lehet szemet gyönyörködtető és hasznos szetteket készíteni.

Láb

A lábfejeik megfelelő szellőzése érdekében érdemes nyitott lábbelit húzni, ezzel egyrészt vérbeli egyiptomiakká válhatnak, másrészt megakadályozhatják a kellemetlen aromákat is. Saru, szandál, akár papucs is megfelelő lehet, azonban ezekkel vigyázzanak, mindig nézzenek a lábuk elé, hiszen ráléphetnek egy skorpióra, és gyorsan elfajulhat a helyzet, amiből a félig csupasz láb könnyen vesztesként kerülhet ki!

Ékszerek

Nem szabad megfeledkezniük az ellenkező nem elcsábításáról sem, és mi lenne erre tökéletesebb eszköz, mint néhány stílusosan összeválogatott ékszer?! Fülbevaló, nyaklánc, karperec, ruházaton lévő díszítések, bármivel feldobhatják hétköznapi öltözéküket. Persze itt is a látvány a fontos, nem a tartalom, így az aranyat, az ezüstöt és a drágaköveket nyugodtan helyettesíthetik hétköznapi anyagokkal, ahogy azt bizonyosan őseink is tették.

Kegészítők

Noha katonák lesznek, egyelőre nincs szükségük fegyverzetre, viszont egyéb kiegészítők jól jöhetnek még!

Vegye elő a képzeletét és engedje szabadjára, legyen Ön a legdivatosabb egyiptomi harcos!

 

Senior Gyuri